Zubizarreta | Diari Catala
Zubizarreta no creu que les seves declaracions precipitessin la seva sortida del club | FOTO: Europa Press

L’exdirector esportiu del FC Barcelona ha afirmat que l’actual tècnic blaugrana es mereix mol més mèrit del que se li atribueix i creu que la seva sortida del club es va deure a la política del futbol

“Jo crec que aquest és el Barça de Luis Enrique i que ell té molt més mèrit del que moltes vegades se li atribueix, perquè a vegades sembla que és la ‘MSN’ i ja està i no ens posem a mirar on estàvem 18 mesos enrere”, ha dit Zubizarreta, en una entrevista concedida al programa ‘Tu diràs’ de RAC 1.

A més, l’exporter ha assenyalat que la seva sortida del conjunt català va estar relacionada a la “política del futbol”, que segons ell engloba “moltes qüestions” relacionades amb el club la junta directiva, els mitjans de comunicació o l’entorn. “Crec que la decisió estava aquí, però aquesta pregunta se l’hauries de fer a qui va prendre la decisió que jo no estigués al Barça“, ha apuntat.

Per a Zubizarreta, les declaracions que va fer sobre la sanció que va posar la FIFA al FC Barcelona pel fitxatge de menors no van tenir res a veure en el seu acomiadament. “Estic segur que no. Segueixo pensant que vaig dir exclusivament una obvietat, el que passa que es va utilitzar per ser portada a altres camps”, ha recalcat, després que assenyalés després de la derrota a Anoeta que el president Josep María Bartomeu també tenia la seva part de responsabilitat.