L’edició d’enguany del MWC té previst concentrar més de 95.000 assistents al recinte Fira Gran Via de l’Hospitalet

 

L’edició d’enguany del Mobile World Congress, que se celebrarà entre el 22 i 25 de febrer, comptarà amb la participació del creador de la xarxa social Facebook, Mark Zuckerberg. Serà la seva tercera participació consecutiva en aquest congrés mundial de tecnologia mòbil que aquest any preveu arribar a una assistència de 95.000 persones.

El conseller delegat de GSMA -associació impulsora del certamen i que agrupa a la indústria mòbil mundial-, John Hoffman, ha explicat en roda de premsa que l’esdeveniment preveu un impacte econòmic d’uns 460 milions d’euros i crear 13.000 llocs de treball temporals, i ha celebrat que la L9 del Metro ja estarà en marxa.

El MWC 2016 portarà per lema ‘Mobile is everything’ (el mòbil és tot, en anglès) per constatar que la tecnologia mòbil ja està en tots els àmbits, i tindrà més de 2.100 expositors, més de 160 delegacions governamentals, més de 4.000 persones de mitjans de comunicació acreditades, i pavellons sobre el grafè, ‘wereables’, internet de les coses (IoT), tecnologia verda, pagaments mòbils i mobilitat al núvol, així com 34 pavellons de països o regions.